Gyakori kérdések

Időpont lefoglalásához először kérlek, töltsd ki az esküvői árajánlatkérőt, vagy küldj üzenetet attól függően, hogy milyen jellegű fotózás ügyében érdeklődsz. Amint időm engedi, válaszként küldök egy árajánlatot, illetve megírom a további teendőket, hogy hogyan véglegesíthetitek a foglalást, ha aktuális az érdeklődésetek.

Az esetek többségében egyedül dolgozom, viszont ha van rá igény, akkor van lehetőség az események 2 nézőpontból való megörökítésére is. Vannak profi kollégáim / barátaim, akikkel gyakran dolgozunk együtt esküvőkön, rendezvényeken és jól bevált csapatot alkotunk. Természetesen ezekben az esetekben is az utómunkát mindenképpen és minden képen én végzem, így az átadásra kerülő fotók koherens módon a munkáimra jellemző színvilágot és hangulatot tükrözik majd.

A jegyes fotózás egy esküvő előtti sorozat kettőtökről, hétköznapi ruhában, lazán és jó hangulatban egy közösen megbeszélt helyszínen. Jó ismerkedési lehetőség ez, és nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az esküvői fotókat már összeszokott „csapatként” egymást ismerve készíthessük a későbbiekben.

A kreatív fotózás az esküvő napján vagy egy külön napon tartott fotózás kettőtökről az esküvői ruhátokban. Ez lehet akár az esküvő helyszínén, egy számotokra fontos helyen, vagy akár külföldi egzotikus környezetben készített lenyűgöző képsorozat, megkoronázva az esküvőtöket és felejthetetlen élményekkel ajándékozva meg magatokat.
A tapasztalat azt mutatja, hogy érdemes minimum 1 - 1,5 órát szánni a kettőtök fotózására, de ha van rá időnk, illetve esetleg a helyszín is sok lehetőséggel kecsegtet, akkor 2 óra sem árthat… J
Amennyiben van rá lehetőség mindig a külön napon történő kreatív fotózást szoktam ajánlani a pároknak. Sok előnnyel jár kezdve attól, hogy az ember kevésbé feszült a szervezkedés, a feszes időbeosztás, a ceremóniák, illetve a násznép miatt, nem beszélve arról, hogy rugalmasan tudjuk kezelni az időpontját is, és így kevésbé vagyunk kitéve az időjárás szeszélyeinek. Mivel a lehetőségek és az idő sem szab különösebb határt a fotózásnak, így ez a legbiztosabb recept arra, hogy lélegzetelállítóan szép anyag készüljön. Természetesen embere válogatja, de az esküvő napján, két ceremónia közé besűrítve a tűző déli napsütésben (ami a fotózásnak egyáltalán nem kedvez) kapkodva és sietve sokkal kevésbé tud az ember laza, felszabadult és ezáltal látványos képeket készíteni egy feszült párról, akik tejesen máshol járnak fejben és tele vannak izgalommal vegyes aggodalommal a szervezkedés miatt. Ez persze nem jelenti azt, hogy az esküvő napján ne készülhetnének szép fotók kettőtökről. Vannak párok, akik abszolút lazák tudnak maradni a nagy napon is és nem gond nekik elszökni a násznép elől 1-1 órára. Ha mindezek mellé még az időjárás is nekünk dolgozik, akkor egy délutáni - koraesti naplementés időszakban gyönyörű képanyagot lehet összehozni.
Természetesen van. Mindig nagy élmény szokott lenni, így a legnagyobb örömmel utazom bárhova, ha külföldi esküvőt, vagy egzotikus helyszínű jegyes / kreatív fotózást terveztek. Az angolom társalgási szintű, így mindig könnyedén és szívesen kommunikálok a vegyes anyanyelvű násznéppel is.